В неділю, 27 вересня, у Білорусі представники правоохоронних органів затримали приблизно 200 учасників акцій у Мінську та інших містах країни. Про це повідомив офіційний представник МВС Республіки Ольга Чемоданова.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється те, що в Мінську затримання почалися ще в Мінську. У Гродно затримання були жорстокими, серед затриманих можна виділити головного редактора і журналіста порталу NewGrodno Iгор Бубликов та Iгор Ремзик.

У Гомелі представники правоохоронних органів затримали приблизно 20 осіб, але проти протестувальників також використовували сльозогінний газ і світлошумові гранати, ТАСС у міліції повідомили, що застосування цих засобів обґрунтовано відсутністю реагування на вимоги правоохоронців з боку активістів. Відео було опубліковано на Telegram-каналі "LIFE SHOT".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У прес-службі Управління внутрішніх справ Гомельського виконавчого комітету заявили про те, що випадки застосування світлошумових спецзасобів були одиничними.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Зеленського прокоментував загострення в Нагірному Карабасі: "Глибоко стурбовані"

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві броньовик" поцілував " в зад радянський самоскид: "ЗiЛ виявився міцнішим"

Знай.ua писав, озвірілий харківчанин напав на жінку і змився на її тачці - "хулігана" розшукував усе місто. Повідомляється, що близько 13:05 в п'ятницю, 25 вересня, в поліцію звернулася жінка, повідомивши, що на неї напав невідомий чоловік в районі станції метро "Наукова".