В одному з торгових центрів Харкова стався неприємний інцидент, який призвів до поранення відвідувача. У торговому комплексі" Екватор", який знаходиться на Салтівці, на вулиці Широнінців. У цьому магазині знаходиться магазин секонд-хенд і в неділю в ньому був завезення. На жаль, в черговий раз завезення речей ледь не закінчився трагедією.

У день завезення нових речей в секонд-хендах часто відбувається великий наплив відвідувачів. Так і сталося і в торговому центрі" Екватор " в цей нещасливий день. Що саме сталося-невідомо, оскільки записів з камер відеоспостереження досі немає. Відомо лише, що в магазині лопнула вітрина і засипала осколками відвідувачів.

На даний момент є лише відеозаписи очевидців відразу після події. Відомо про те, що як мінімум один з відвідувачів отримав поранення голови. На кадрах видно, що на підлозі є сліди крові. Керівництво магазину поки ситуацію не прокоментувало.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше повідомляли, на Донбасі українські воїни героїчно відбили провокацію путінських орків.

Як повідомляв Знай.ua, у Запоріжжі помер молодий герой, який пройшов крізь пекло Донбасу-скосила куля снайпера Путіна.

Знай.ua писав, окупанти на Донбасі "винюхували" обстановку за допомогою безпілотників, але отримали "по носі" від ЗСУ: звіт ООС.