Маленька дівчинка з Китаю з незвичайним іменем Прімроуз народилась із незвичною вадою. Від новонародженої дитини відмовилися ще в пологовому будинку, біологічних батьків налякали величезні сіро-блакитні очі крихти, які нічого не бачили.

Читайте Знай в Google News!

Так, незабаром, незряча дівчинка опинилася один на один зі своєю проблемою, позбавлена батьківського тепла і турботи. Нова мама дівчинки активно веде сторінки у соцмережах і часто ділиться особистими моментами життя.

Історія усиновлення Прімроуз

Якось Ейрін Остін гортала свою сторінку в Facebook і випадково побачила пост, в якому було написано про можливість усиновлення незрячої дівчинки з Китаю. Ця історія відразу зачепила Ейрін, так як вона і її чоловік Кріс мріяли усиновити дитину ще в 2011 році. Молода пара з США відправили запит на надання додаткової інформації про дівчинку. Те, що у Прімроуз проблеми із зором, стало зрозуміло ще з фотографії, проте майбутніх батьків це не налякало.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Ейрін отримала безліч відгуків від лікарів. Їй пояснили, що виховувати дівчинку з таким дефектом буде вкрай складно. Однак це не завадило парі взятись до тривалого процесу опікунства.

У 2014 році сім'я Остінов зайнялася підготовкою до усиновлення Прімроуз, весь цей процес зайняв 2 роки. Іноді руки зовсім опускалися і сил вірити в щасливий кінець зовсім не залишалося, проте Кріс і Ейрін не здавалися.

Коли майбутні батьки Прімроуз приїхали до дівчинки, виявилося, що у неї стрептококова інфекція. Малятко виглядало жахливо, втомлена і бліда, вона весь час плакала. Дівчинці терміново потрібно було лікування, проте потрібних препаратів було не знайти. Тоді батьки зробили неможливе, буквально за добу вони знайшли всі необхідні ліки. Незабаром Прімроуз швидко пішла на поправку, перетворившись на життєрадісну і усміхнену дитину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі 13-річна дівчинка зістрибнула з балкона, залишивши записку батькові: "Не можу так жити".

Як повідомляв портал Знай.ua, у Хмельницькому малюк випав з вікна в дитсадку, вихователька " осліпла".

Також Знай.ua писав, що стало відомо, як себе почуває малюк, який постраждав від вибуху балона під Запоріжжям.