Українська письменниця Ірена Карпа розповіла про свою подругу, яка купу років поспіль не їздила у літню відпуску, бо... закручувала огірки й варення.

Читайте Знай в Google News!

За словами Карпи, якби то вона сама була така затята україночка-господарочка з обов’язковим святом урожаю в базовій прошивці. Так ні ж. Жінка мала свою улюблену роботу, кар’єру, вірних клієнтів і непогані цифри на рахунку.

"Справа була в тому, що цю дачу затіяв її чоловік. Сапав там, полов, орав, сіяв (ну, в правильній послідовності). А потім то всьо зібране гордо вивалював посеред їхнього пентхаусу і казав: працюй, дорога! Коли ті вишні, позбавляй їй кісточок. Шаткуй капусту. Засипай кілограми цукру в полуницю і особливо - займися вже цими мішками огірків", - зазначає Карпа.

Її аргумент, що їй простіше ці всі огірки/вишні/сливи купити хоч у бабусьок, хоч у гуд-вайні, не працював. "Ну як! Вони ж на смак не будуть такими, як у тебе! Ти шо - я ж тебе люблю!"

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Ну і на честь цієї любові ми знову нікуди не поїдемо відпочивати. Літо не для того, хто не знав. Я все це слухала і здригалася. В мене просто ще в ранньому дитинстві всі звикли, що руки в Іри з жопи, так шо не варто її напрягати закрутками (хароший лайфхак, дарую). Коли прийшла одна з криз, бізнес того чоловіка обвалився, але сім’я спокійно жила зі стабільних заробітків жінки. Здавалося би, він мав би все зрозуміти і попуститися?.. Та де там! Нещодавно волав, що вона жахлива хазяйка, бо за все життя не напекла йому "нормальних" пиріжків і не наварила толком вареників 🤦🏻‍♀️🤣🤣", - додає вона.

Карпа не знає, в чому тут мораль. За її словами, чоловік або не здогадується, як йому пощастило з її терпінням, або прикидається. Але тепер у неї є остання книжка Карпи.

"Я звичайно нікому не погрожую, але раджу тим чоловікам, у кого трохи зашкалив борзометр, передивитися свої позиції. Бо це тільки у вірші Стуса терпець нас шліфує. А на ділі може й урватися 🤷🏻‍♀️ Інколи - чим швидше, тим і краще", - підсумувала письменниця.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, татуйований актор звів з розуму мільйони жінок, Бреду Пітту час на пенсію: "Я загинула і бачу янгола"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Фреймут оцінить: суддя МастерШефу Ектор Хіменез-Браво згадав свою роботу в готелі

Також "Знай.ua" писав, що Ротару вшанувала пам'ять свого чоловіка, показавши архівний кадр: "Є вічна любов..."