Кожна медаль має дві сторони. Так само і люди мають погані сторони характеру, хвалитися якими точно не будуть. Але цікаво дізнатись, що ж ховається за щирими усмішками кожного знаку зодіаку.

Овен - нервові і імпульсивні

Відмазки: "Пробач, знайшло щось", "Біс поплутав".

Овен вважає себе центром світобудови, а все інше і всіх інших – тільки декораціями сцени і статистами. Над словами не замислюється, етикет зневажає, прямолінійний до остраху. Чоловіки руку тиснуть так, що іноді постраждалим доводиться накладати гіпс.

У Овнів дуже погане почуття гумору. Фактично його немає, а те, що є, – потворна спроба привернути до себе увагу. Свої інтереси для Овна завжди на першому місці. Тактовності, терпимості від нього не дочекаєшся. Оптимізму у Овна так багато, що з боку він може здаватися дурником.

Гороскоп, фото pxhere
Гороскоп, фото pxhere

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Телець - обачливі

Відмазки: "Ти це сам заслужив".

Тельці - неймовірні ретрогради, піклувальники старовини і душителі всього нового. Телець страшний в гніві, хоча вивести його з рівноваги під силу не кожному.

Домосід до мозку кісток, витягнути якого на вечірку, концерт або прогулянку – завдання нереальне. Головна риса цього знака – впертість. Але він-то вважає себе раціональною і розумною людиною. Великий любитель поїсти.

Близнюки - легковажні

Відмазки: "Ти що, образився? Чому?"

Представники знаку непосидючі і метушливі. Нескінченна миттєва зміна настрою і потоку думок можуть викликати мігрень у всіх, хто контактує з Близнюками. Спритні сперечальники, здатні за час дискусії непомітно поміняти свою точку зору на протилежну, а через п’ять хвилин – повернутися на вихідні позиції.

Чутки і плітки – їх стихія. Будь-які плітки вони тут же передадуть далі, надзвичайно прикрасивши. Думка про те, що роблять боляче іншим людям, поширюючи небилиці, їм в голову не приходить.

Рак - всі такі бідні і нещасні

Відмазки: "Ти сам мене змусив!"

Хитрість цього знака зодіаку неперевершена. Рак може обвести навколо пальця кого завгодно. Його гумор багатошаровий, а застосований до ворога – майже смертельна зброя.

Якщо образити представника цього знака і він впаде в зневіру – буквально заразить депресією всіх, хто знаходиться в радіусі декількох кілометрів. Ображений Рак може мовчати тижнями. Часті напади неспровокованої злоби.

Жадібність до мотлоху у Раків колосальна. Надзвичайні егоїсти в любові. Їхні почуття, емоції і переживання – головне в житті.

Палка любов до дітей Рака може зіграти поганий жарт з його чадом. Тотально опікаючі, Ракові дітки можуть вирости егоїстами і неробами.

Лев - самозакохані до паскудства

Відмазки: "Мені так захотілося".

Розважатися для Лева – це значить жити. У гонитві за чуттєвими задоволеннями і за тим, щоб бути центром уваги, він піде на будь-які витрати. У політиці Леви сильні як, мабуть, ніхто інший.

Гіпертрофоване відчуття власної значущості, себелюбство і гординя можуть зробити Лева нестерпним співрозмовником, жахливим другом або коханцем.

Бути начальником – природний стан для представника цього знака. Серед Левів багато воєначальників, генералів. Маючи досить скромний інтелект, Леви звеличують свої розумові здібності до небес.

Як ви розумієте, всі ці якості можуть бути властиві тільки людині, позбавленій самоіронії, та й почуття гумору взагалі.

Діва - злопам’ятна сволота

Відмазки: "Я тут ні при чому?! Як ти міг подумати!" або "А ось пам’ятаєш …"

Зануди і чистюлі, що доводять інших до нестями своєю пристрастю все розкласти по поличках. Пам’ятайте: якщо ви щось взяли у Діви і забули покласти на місце – вона вже ставиться до вас з підозрою.

Охайність для багатьох Дів стає справжньою манією. І якби ж то її педантизм стосувався тільки одягу і чистоти в будинку. Але ж точно так само вона судить про людські стосунки.

Терези - боягузливі

Відмазки: ніяких. Наробив і сховався.

На них важко покластися. Терези в собі не впевнені, до помутніння в мізках перебирають варіанти поведінк.

У жінок-Терезів завжди прослизає щось чоловіче, в чоловіках – навпаки. Примхливість також явна характеристика цього знаку. Прихована нервозність підспупно заражає оточуючих людей, їм часто стає незатишно в суспільстві Терезів.

Переїдання і пристрасть до спиртного часто серйозно руйнують їх здоров’я.

Любов для них – поле нескінченних пригод. Діти для Терезів – кращий матеріал для експериментів. Якщо першій дитині дозволяється все, аж до фізичного сидіння на голові у батька, то у друга з невідомої причини буде “взята в лещата”.

Скорпіон - принципова сволота

Відмазки: ніяких. І зарозуміло підняте підборіддя.

Їх незалежність і схильність до силових дій багатьом відома на власній шкурі. Перейти хоч в чомусь дорогу Скорпіону – значить майже напевно підписати собі смертний вирок.

Якщо по випадковості в околицях немає відповідного об’єкта для атаки, Скорпіон починає пиляти, гризти і пожирати самого себе – за минулі помилки і невдачі, про які всі давно забули.

Природний гіпнотизм часто штовхає Скорпіона на погані вчинки. Посміхатися він не вміє і не любить, посмішка Скорпіона – рідкісна подія.

Неконтрольована сміливість і зневаа небезпекою часто призводить до травм. У цьому сенсі Скорпіон – чемпіон Зодіаку.

Стрілець - скандальні

Відмазки: безглуздий текст, рясно присмачений матом, на підвищених тонах.

Життєрадісний лобуряка, оптиміст і гульвіса. Посмішка не сходить з його обличчя, а його гумор не знає кордонів, в тому числі кордонів пристойності.

Його балакучість порівнянна з балакучістю Близнюків. Великодушність Стрільця і ​​готовність допомогти всім на світі може поставити його власну сім’ю на межу голодної смерті.

У любові він божевільний і непостійний. Одним шлюбом ніколи не обмежиться.

Дитя Юпітера, Стрілець насилу підпорядковується начальству, вважаючи себе більш компетентним і просунутим фахівцем.

Козеріг - уперта і обмежена сволота

Відмазки: "Так вийшло".

Основна його риса – скупість. На гроші, почуття, любов і співчуття. Найчерствіший бюрократ і буквоїд – це саме він, Козеріг.

Козеріг абсолютно нетерпимий до поразок, він їх не виносить. Заступництво Сатурна дає Козерогу жорсткість і наполегливість у досягненні поставлених цілей.

Любов Козерога – справжня кара для предмета любові. Взагалі Козероги фатально невинахідливі. Вони можуть бути розумні, і дуже розумні, але тільки чужими думками.

Гороскоп, фото з відкритих джерел
Гороскоп, фото з відкритих джерел

Водолій - цинічні

Відмазки: "Ха-ха".

Зовнішня екстравагантність, помножена на схильність до шокуючих витівок. Революційність, що загрожує потрясіннями всьому – від сімейного укладу до світового порядку.

Водолія не дуже цікавить, яку будівлю буде зведено на руїнах старого світу. Головне – розкурочити старе і зашкарубле, незважаючи на кров і страждання інших людей. Це найгірший з усіх можливих супутників життя.

Зате з дитини Водолія може вирости все що завгодно – від геніального вченого до талановитого шахрая. Тому що його діти надані самі собі і можуть хоч на вухах ходити – батько і оком не моргне.

Риби - байдужа сволота

Відмазки: "Кожен сам за себе, вибач".

Загальна м’якотілість і невиразність, безініціативність, часто відверте боягузтво. Небажання докласти адекватні сили для досягнення власної вигоди. Схильність до обману, навіть якщо для цього немає видимих ​​приводів. Це зворотний бік медалі зі знаком Риби.

Їх безхребетність, готовність плисти за течією вражає. З цього природно випливає рідкісний талант пристосуванця і підлабузника.

У чоловіків-Риб найбільше лихо – це їх балакучість. Вони здатні годинами нести дурниці, так що потім хочеться потрусити головою, щоб витрусити з неї все сміття.

Люблять малювати, але не вміють. Єдина їх дієва зброя проти грубого світу і безцеремоннії людей – почуття гумору.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, астрологи назвали жінок" з перчинкою", гостренькі і бажані за знаком зодіаку, хто вони.

Як повідомляв Знай. ua, успішні Овни, діяльні Скорпіони, гороскоп на жовтень 2020 для всіх знаків Зодіаку.

Також Знай. ua писав, що найсильнішими відьмами стають ці знаки зодіаку, дізнайся, чи володієш таємними магічними здібностями.