Грошове дерево часто можна зустріти в будинках господинь. Ця рослина невибаглива в догляді, корисно і красиво. Однак фахівці з китайського вчення феншуй переконані, що дерево можна посадити так, щоб воно не тільки добре росло, але і приваблювало в будинок удачу і фінанси.

Читайте Знай в Google News!

За феншуй багатство, достаток в житті людини має проявляється в багатьох сферах життя: це і духовність, і культура, і матеріальні блага.

Толстянка (друга назва грошового дерева) має м'ясисті листя, в яких накопичуються поживні речовини. Розмір багатства залежить від того, наскільки листя рослини в будинку м'ясисті.

Грошове дерево, скріншот: YouTube
Грошове дерево, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Важливо посадити дерево самостійно. Для посадки можна укоренити відросток або використовувати доросле деревце, придбане в магазині. Заздалегідь підготовлений горщик наповни відповідним грунтом, зроби поглиблення, опусти туди саджанець. Далі закрий коріння, ущільни субстрат, доповісти землю і полів.

Зоною багатства в будинку вважається південний схід приміщення. Визначити сторони світу в будинку допоможе компас. При цьому важливо приділити увагу правильному оформленню цієї зони багатства.

Рослині в будинку повинно бути затишно і комфортно, йому повинно бути достатньо світла, регулярно провітрюватися і чисто. Для того, щоб грошове дерево повністю розкрило свої здібності і активно привертало достаток в будинок, добре розставити навколо кілька фігурок золотого, зеленого і синього відтінків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, авокадо виживе і на Марсі, вчені розкрили несподівані властивості знайомого всім плоду.

Як повідомляв Знай. ua, на Закарпатті з'явиться Чайна плантація, як в Індії.

Також Знай. ua писав, що тернопільських студентів вигнали в поле, але пари не скасували.