Майстерність випікання різноманітних тортів, тістечок та іншої випічки досягла захмарних висот. Оригінальні і часто чудернацькі вироби пекарів радують не лише смакові рецептори ласунів, а й око. Проте, як виявилося, людська фантазія не має меж.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно у мережі заговорили про новинку, а саме тістечко у вигляді чоловічого статевого органу. Кажуть, що спершу такі цікаві тістечка почали продавати у Мадриді, а вже незабаром оригінальна випічка взялась завойовувати й інші континенти.

Солодощі, фото: facebook.com/chomubini
Солодощі, фото: facebook.com/chomubini

Як повідомляється на фейсбук сторінці "Чому б і ні?", згодом десерт з'явився в Мексиці та країнах Азії. Ідею підхопили місцеві підприємці, які взялися за активне виготовлення та продаж цікавого кулінарного виробу.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

"З'явився новий десерт на який ми заслужили. Вперше ласощі креативної форми з'явилося в Мадриді, але незабаром популярність виробу зросла і ідею підхопили підприємці в Мексиці і в країнах Азії. У мережі користувачі активно діляться кадрами з десертом. Ви б спробували таке або боїтеся здатися професіоналом?", - йдеться у повідомлені.

Появился новый десерт на который мы заслужили 😂 #чомубіні Впервые лакомство креативной формы появилось в Мадриде, но...

Geplaatst door Чому б і ні? op Zaterdag 26 september 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин

Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів

Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні