Донька колишнього президента Віктора Ющенка задумалась над одвічною темою життя і смерті.

Віталіна Ющенко – найстарша донька третього президента України Віктора Ющенка. Любителька модних показів та подружка світських левиць, вона якось несподівано зникла звідусіль - впродовж багатьох років не з’являлася на екранах, не ходила на тусовки. І хоча весь цей час Віталіна перебувала в Україні, вона уникала публіки, бо хотіла спокою і вирішила всю свою увагу і час приділити дітям, а також особистим справам.

Зараз Віталіна потрохи виходить з тіні. Недавно вона перемогла в конкурсі "Найспортивніша мама", продемонструвавши ідеальну фігуру у своєму 40-річному віці.

А от акаунт в Instagram у Віталіни Ющенко досі залишається закритим. Нещодавно вона стривожила своїх підписників роздумами про життя і смерть.

Віталіна оприлюднила фото, яке лаконічно підписала:
"Бути чи не бути - ось питання".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Бути";
"Однозначно - так";
"Бути, але веселішою", - підтримали Віталіну шанувальники.

Відзначимо, у Віталіни Ющенко є троє дітей. Донька Ярина-Домініка народилася в цивільному шлюбі від сина чиновника з податкової адміністрації Михайла Гончара. У 2007 році Віталіна вийшла заміж за Олексія Хахльова, який є головою правління Славутського руберойдового заводу, і в цьому шлюбі народився син Віктор і донька Андріана.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, донька експрезидента Ющенка Віталіна стала дизайнером купальників

Як повідомляв портал Знай.ua, Ющенко вирішив навчити Зеленського, як правильно управляти державою

Також Знай.ua писав, Ющенко у день народження своєї дружини розповів про її надприродні здібності