У Черкаській області сталася вельми моторошна історія. Так, по дорозі з селища Мошні до обласного центра з лісовоза раптово випало кілька незакріплених стовбурів дерев довжиною близько 5 метрів. Аварії з постраждалими вдалося уникнути завдяки водієві легкового авто, який їхав позаду вантажівки і майстерно об'їхав стовбури.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки відео з реєстратора, яке вже опубліковано в мережі.

На зображених кадрах видно, як з вантажівки випадають на проїжджу частину дві незакріплених колоди. Варто зазначити, що дане відео нагадує сюжет з фільму жахів "Пункт призначення 2", в якому колода вилетіла з вантажівки, вбила водія авто, яке їхало ззаду, і стало причиною низки аварій на трасі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що стало відомо про ДТП, яка сталася в Запоріжжі. За кермом автомобіля був підліток. Повідомляється, що три людини загинуло у жахливій аварії. Автомобіль на швидкості врізався в дерево і перекинувся. У цей момент за кермом був п'ятнадцятирічний хлопець. У нього, відповідно, водійські права відсутні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, на Тернопільщині водій помер, натиснувши на гальма, і аварія тут ні при чому.

Як повідомляв Знай.uа, у Запоріжжі трагічно загинула студентка з Марокко: "Не змогла пережити...".

Знай.uа писав, Харків прощається із загиблим у катастрофі курсантом: море сліз і військові залпи, ридають навіть генерали.