Мільйони жінок мріють стати мамами, однак не кожній дано відчути щастя материнства. Героїня ток-шоу "Про що мовчать жінки" на СТБ - Надія зізналась, що через проблеми зі здоров'ям, народження малюка для неї так і залишається мрією.

Читайте Знай в Google News!

У новому випуску, сьогодні о 19: 00, ведуча Оксана Байрак спільно з експертами допоможуть героїні розібратися в питанні сурогатного материнства.

Остання надія мати дитину для героїні Наді - звернутися за допомогою до сурогатної мами. Дівчина перенесла трансплантацію нирки. Після цього лікарі не дають жодних гарантій на безпечну вагітність. А роки то минають і жінка не молодіє.

"Я завжди хотіла дітей. Але вагітність небезпечна і для дитини, і для мене - я можу втратити нирку. Є багато ризиків для малюка - викидень, розвиток патологій, дитина може народитися раніше терміну", - говорить героїня.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Надя не знає, чи варто їй звернутися до сурогатної матері - чи буде тоді ця дитина по-справжньому її і чи відчує вона любов до неї.

У студії зберуться професіонали кращих клінік і соціальних служб по роботі з сурогатними матерями і батьками, а також не менш компетентні лікарі репродуктологи, юристи і священики, які категорично не схвалюють явище сурогатного материнства.

вагітність, фото Pxhere
вагітність, фото Pxhere

Сурогатне материнство — це допоміжна репродуктивна технологія, при застосуванні якої жінка добровільно погоджується завагітніти з метою виносити та народити біологічно чужу їй дитину, яка буде потім віддана на виховання іншим особам — генетичним батькам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишня дружина Пономарьова Олена Мозгова пригадала настанови батька: "Він навіть не уявляв, яким буде 2020 рік..."

Як повідомляв "Знай.ua", напарниця Ткача з Кварталу кинула "іноземного принца", терпінню прийшов кінець: "Дійшли до такого... "

Знай.ua писав, Світлана Тарабарова другий раз стала мамою: згадуємо найяскравіші моменти вагітності зірки