Згідно з віруванням буддистів людська душа може народитися 9 разів. Саме стільки життів вона проживає на землі у людському вигляді. Характеристикою чергового втілення, як вважають буддисти, є Мева, що означає "мітка, родимка".

Читайте Знай в Google News!

Мева показує, не лише скільки разів ви вже з’являлися в цьому світі, але й яка карма вас чекає і скільки життів у вас ще залишилося.

Карма по року народження, фото: lime.energy
Карма по року народження, фото: lime.energy

Мева 1

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У цих людей неспокійний характер, а на вдачу вони песимісти. У більшості випадків цей індивід пристосовується до ситуації і рідко щось намагається змінити. Зовні він доброзичливий і відкритий, а всередині сидить вперта дитина. Така людина може страждати залежностями від алкоголю або наркотиків. Відповідно, здоров’я не найкраще. Часті проблеми з нижньою частиною тіла. Відзначається також схильність до різких перепадів настрою і депресій. Не романтик, але гостро потребує любові. Діяльність може бути пов’язана з водою.

Мева 2

У ці роки народилися доброзичливі люди без краплі агресії. Це особистість не амбітна, безініціативна, але уважна до дрібниць. Прекрасний виконавець, але не лідер. Кращий вік – 45-47 років. Серед кармічних захворювань хвороби спини, шкіри, кишківника, крові. У відносинах дуже уважні до партнера. Більше керується почуттями, а не думками. Слід уникати азартних ігор, оскільки захоплення ними може закінчитися летально. Професія пов’язана з громадськістю, людьми, природою або фермерством.

Мева 3

Характер незалежний, завжди молодий і оптимістичний. Позитивна, але дуже вперта і нетерпляча людина. Важко мириться з обставинами. Кращий віковий період – від 34 до 38 років. Добре складена, сильна і діяльна, але має слабкі стопи і нервові проблеми. Схильна до залежностей, особливо наркотиків. Імпульсивна і пряма людина. Зовсім не економна і не ощадлива. Ідеальні ті сфери, де можливе самовираження: вчитель, оратор, письменник, музикант.

Люди / фото: Pixabay
Люди / фото: Pixabay

Мева 4

Позитивна людина, але слабовільна і боягузлива. За природою вразлива і дуже добра. Ідеальний вік – до 38 років. Статура слабка. Є висока ймовірність зараження різними захворюваннями. Слабка дихальна система і кишківник. У жінок цієї карми часто проблеми зі статевими органами. Їм складно створити міцні і довгі відносини, тому формування сім’ї малоймовірне. Їх легко обвести навколо пальця, обікрасти. Найбільш сприятливий рід діяльності це організація свят, зв’язки з громадськістю.

Мева 5

Неоднозначна людина: і хороша, і погана; і правильна, і розбещена; і цілеспрямована, і ледача. Складний вік настає в 42 роки. Максимально розвинений інстинкт самозбереження. Будова міцна, організм сам відштовхує різні болячки. Проте є схильність до пухлин, лихоманок, гіпертонії, проблем з кишківником і кров’ю. Висока потреба в любові. Схильність до домінування. Керівна посада краща для цієї людини - на ній вона реалізує себе повною мірою.

Мева 6

У цих людей добре розвинена інтуїція. За природою лідер і новатор - завжди ставить високі цілі і з упевненістю йде до них. Задоволена собою і страшно боїться невдач. Хороший вік – 40 років. Швидко перевтомлюється, можливі нервові зриви. Часто болить голова. Проблема з легенями, кістками і серцем. У відносинах любить як домінувати, так і коритися. Швидко заробляє і стрімко витрачає. Виходить хороший торговець, учитель, оратор і проповідник.

Енергійна людина, фото з відкритих джерел
Енергійна людина, фото з відкритих джерел

Мева 7

Ці люди не стримують своїх емоцій, по природі - оптимісти. Вміють переконувати людей і говорити на публіку. Відмінний маніпулятор. Така людина ображається і злиться, коли на неї не звертають увагу. Дуже уважна до деталей. Життя стабілізується після 40 років. Поодинці не може досягти бажаного, бо не вистачає наполегливості. Можуть бути проблеми з нервами, статевими органами, нирками, шлунком. Обожнює свободу і ретельно вибирає партнера. Відмінний юрист або фінансист.

Мева 8

Народжена у ці роки людина дуже вперта та впевнена в собі. Якщо має якісь погляди, то їх складно змінити. Консервативна, часто нав’язує свою думку іншим. На вигляд дуже спокійна, всередині сильна. Можливий атеросклероз, іпохондрія, проблеми з хребтом і нервами. Нерозбірлива в зв’язках, але заспокоюється, коли створює сім’ю. Досягає успіху досить рано, дуже залежна від грошей.

Мева 9

Це дуже чуттєва і емоційна людина. Веде яскраве, але марне життя. Нетерпляча і імпульсивна. Схильна критикувати все навколо. Часто змінює партнерів. В натурі ідеаліст, який зневажає матеріальне благо. Досягнувши середнього віку, вона йде на спад у всіх сферах. Часто бувають хвороби серця, очей, нервів, безсоння. Вміє зваблювати з першого погляду. Удача невелика. Потребує коштів, але мало наполегливості. Часто займається у сфері дипломатії, акторського мистецтва, мистецтв.

Робота, фото pxhere
Робота, фото pxhere

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, збереження жіночого репродуктивного здоров'я: названо 9 обов’язкових продуктів

Як повідомляв портал "Знай.ua", якщо у дитини поганий апетит - доктор Комаровський дав десять рецептів допомоги

Також "Знай.ua" писав, що донорів крові жорстко каратимуть за обман: чим обернеться подання неправдивої інформації про здоров'я