Гори-місце сили багатьох. Однак маршрути в цілому у всіх Схожі, та й розваги теж. Досвідчені мандрівники і ведучі " у кого більше?"(Новий канал) Ольга Манько і Максим Узол, знімаючи нове Відео для свого YouTube-каналу " Камон», проклали альтернативний маршрут. Він складається з декількох дуже цікавих і нетипових місць. І, головне, туристів там поки зовсім мало. Ідеальний варіант в умовах карантину.

Читайте Знай в Google News!

1. Равликова ферма

Раніше власники ферми в Івано-Франківській області займалися виключно розведенням равликів для експорту. Однак цього року вони відкрилися також для туристів-знайомлять всіх бажаючих з особливостями цих тварин і пригощають екзотичними стравами з них. А знаходиться ферма в 12-ти кілометрах від міста Коломия - в селі Підгайчики.

"на екскурсії я дізналася, наприклад, про те, що равлики не бачать, не чують і не видають ніяких звуків. Зате у них 15 тисяч зубів, які розташовані по всій довжині ніжки, - інтригує ведуча " у кого більше?"Ольга Манько. - А коштує екскурсія разом з дегустацією 375 гривень. В останню входить шість видів равликів, салат з них і келих вина".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Знайдеться тут чим зайнятися і дітям. Поки їх батьки будуть дегустувати, вони можуть пограти в дитячій зоні, облаштованій в кантрі-стилі, позмагатися в равликових гонках або побродити по лабіринтах на кукурудзяному полі. Остання розвага сподобається також дорослим.

2. Гойдалки " в небі"

Ведучі Нового каналу Ольга Манько і Максим Узол називають ці гойдалки секретними. Тому що їх місцезнаходження відоме небагатьом. Хоча після публікації відео на їх YouTube-каналі " Камон» охочих потрапити туди точно додалося.

"щоб знайти геолокацію цього місця, ми списувалися з місцевими в соцмережах. І один хлопець все ж здав нам цю точку – - ділиться Максим Узол. - Гойдалки спорудили жителі. І особливість їх у тому, що вони, по-перше, дуже високі, а, по-друге, розташовані на горі з фантастичним видом на гори".

Знаходяться гойдалки на горі Сиглін в селі Космач також поблизу Коломиї. Їхати туди місцеві рекомендують через Яблунів-це хоч і довше, зате дорога краще.

Нелегкий шлях і до самих гойдалок.

"йти туди потрібно всього два кілометри, але за часом це займає 40 хвилин, - продовжує Максим. - Дорога нелегка, відразу кажу, але дуже мальовнича. І проходить повз каміння Довбуша".

3. Сироварня

На полонині Росохата поблизу села Шешори знаходиться ще одне цікаве місце-сироварня. Ціни там дуже демократичні-кілограм будь-якого сиру коштує всього 100 гривень. Більш того, місцеві не тільки пригостять, а й розкажуть безліч цікавих байок.

"місце дуже колоритне, як і самі сировари, які з величезним задоволенням відкриють всі таємниці і пригостять сирами, – з посмішкою розповідає Ольга Манько. - Цікавий також той факт, що виходять місцеві на гору разом з коровами на початку весни, а спускаються тільки восени, коли починається холод, і тваринам нічого їсти. Тому перед тим, як туди їхати, краще знайти контакти і уточнити, чи працюють вони, і чи є в наявності сири".

Шлях на пасовище також нелегкий, зате по дорозі можна заскочити в печеру Довбуша.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, жбурнув пляшку в обличчя і намагався скинути в річку, учасник" Кохання на виживання " жорстоко провчив обраницю.

Як повідомляв Знай. ua, учасник" Кохання на виживання " накинувся на кохану з кулаками.

Також Знай. ua писав, що ведучий" Кохання на виживання " розповів про самогубство.