Дівчатка-підлітки зганьбились танцями, які вони влаштували перед пам'ятником загиблим на Донбасі воїнам. Після того, як відео потрапило до поліції та було оприлюднене в мережі, дівчата вибачилися за свій вчинок. Тепер школяркам та їхнім батькам загрожує штраф.

Ганебний інцидент стався у селищі Талалаївка Чернігівської області. Місцеві чотири школярки станцювали тверк перед пам'ятником загиблим українським воїнам на Донбасі.

Відеозапис танцю 29 вересня виклали в одному з Telegram-каналів Чернігова.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомили в поліції Чернігівської області, школяркам та їхнім батькам загрожує покарання.

Так, за фактом події склали на двох 16-річних підлітків адмінпротоколи за статтею 173 Адміністративного кодексу. Тепер їм загрожує штраф від 51 до 119 гривень або громадські роботи від 40 до 60 годин, або адміністративний арешт до 15 діб.

Іншим двом дівчатам 13 років, тому за них відповідатимуть батьки. На батьків склали протоколи за статтею 184 Адміністративного кодексу. За це їм загрожує від 850 до 1700 гривень штрафу.

Протоколи направлені до суду, який обере покарання.

Після розголосу школярки записали відеозвернення з вибаченнями. Як видно з відео, вони говорять фрази "за папірчиком", тому важко судити, чи справді підлітки усвідомлюють всю ганебність свого поступку.

Як я писав у попередній публікації : "Я сподіваюсь, що наступне відео буде з цими дівчатами на фоні пам'ятника з...

Geplaatst door Богуслав Борсук op Dinsdag 29 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російські школярки станцювали в бікіні біля меморіалу Перемоги

Як повідомляв портал Знай.ua, українські молодята влаштували цинічну фотосесію біля Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні

Також Знай.ua писав, у Києві вандали осквернили пам'ятник жертвам Голодомору