На вулиці, в Києві була виявлена співробітниця посольства Сполучених Штатів Америки Санкер Нікаело з травмою голови і без свідомості. Вона померла в лікарні, незважаючи на зусилля наших лікарів.

Читайте Знай в Google News!

Вона була знайдена близько полудня в Шевченківському районі столиці, Засоби масової інформації заявляють про глибоку рану (близько 4 сантиметрів) у співробітниці посольства на потилиці. Припускають, що Санкер Нікаела могла не почути рухомий поїзд через навушники, який згодом і зачепив її.

Однак слід очікувати вкрай серйозного розслідування обставин її смерті. Представниками правоохоронних органів зараз здійснюється пошуки людини, яка в результаті проведення невідкладних першочергових слідчих дій може бути тим, хто її побив.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Йому на вигляд 30-40 років, зріст близько 2 метрів і одягнений він був в чорні шорти, темно-сині кросівки і футболку. Також він з боків коротко підстрижений і має темне волосся.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Львові невидимий вбивця пробрався в квартиру з дітьми. Малюків у стані середнього ступеня тяжкості госпіталізували до дитячої лікарні ім. П. Орлика

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві рятують важко хворого хлопця, батьки вбили подробицями: "Паралізований, відмовляють легені". У Київській області відсутні виїзні паліативні дитячі бригади.

Знай.ua писав, у Києві дітей з аутизмом били співробітники інтернату - "Батьків не пускали"