Анастасія Лугова продовжує ділитися з жінками важливою інформацією в Instagram, а також фотографіями поступового відновлення. Це саме вона піддалася жорстокому побиттю в ніч з 30 на 31 липня в поїзді "Маріуполь-Київ". Згодом їй навіть вдалося знятися в кліпі на пісню "Сумно" українського репера Alyona Alyona.

Читайте Знай в Google News!

Зараз вона заговорила про необхідність самооборони і розповіла про своє заняття. Анастасія заявила, що всі теоретично знають куди необхідно бити противника при нападі. "Потрібно бити в пах / в кадик / в очі. Думаємо, що знаємо в теорії - значить зможемо і на практиці легко це зробити. Вчора на занятті @oleg_voloshko сказав, щоб я спробувала вдарити "противника" в пах. "Легко!",- подумала я, і... промахнутися. Далі теж саме повторилося зі спробою вдарити в кадик", - підкреслила вона.

При цьому, дівчина нагадала про те, що до недосвідченості слід додати ще стресову ситуацію, в якій у людини може проявитися паніка або ступор. Тому тілу необхідно пам'ятати про те, як зреагувати, чого можна домогтися за допомогою тренувань.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лугова заявила, що людині необхідно хоча б 30 секунд виграти при нападі противника, щоб мати можливість втекти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Onuka дала поради молодим мамам, страждаючим від депресії після пологів: лайфхаки щасливої жінки.

Як повідомляв "Знай.ua", співачка MamaRika перетворилася на "Скажене дівчисько" через карантин

Знай.ua писав, учасники "Кохання на виживання" Настя та Олег розповіли про стосунки після проекту: "Смс з погрозами"