У мережі інтернет продовжують обговорювати дорогу у Сумській області, яку вже встигли прозвати "52 кілометрами пекла". Вона прямує до міста Шостка з смт Зноб-Новгородське, і вже отримала сумну славу.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний запис виклав на сайт YouTube користувач Autozech UA, а обговорення проблеми проходило у фейсбук-спільноті "Зноб-Новгородський вісник", про що повідомляє видання "Типичный Херсон".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У мережі згадали про 52 кілометри пекла, які регулярно доводиться долати місцевим жителям. І найсумніше - люди кажуть, що більш ніж за рік нічого не змінилося, стало тільки гірше.

"Це дорога не між гірськими аулами в Афганістані. Це центр "мирної" цивілізованої Європи. На фото дві центральні вулиці смт Зноб-Новгородське, центру Зноб-Новгородської ОТГ. Майже всі адмінбудівлі Зноб-Новгородської громади знаходяться саме на цих двох вулицях: пошта, прикордонна застава, пожежна частина, старе і нове приміщення селищної ради, Зноб-Новгородська опорна школа, Зноб-Новгородська лікарня, магазини і т.д. ", - йдеться в описі до фото, яке ілюструє іншу ділянку автомагістралі.

Ситуація швидко набула форми "люди бідкаються, влада розводить руками". Керівники Зноб-Новгородської ОТГ розповідають людям, що вони не мають права ремонтувати цю ділянку дороги, так як вона стоїть на балансі Служби автомобільних доріг Сумської області. А ось за даними активістів, ОТГ може сама ремонтувати дороги, а в автодорі їм ще можуть допомогти спільним фінансуванням.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Тернопільщині показали дорогу, розмиту дощем.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові Volkswagen перетворився на підводний човен.