Поліція в Лудзькому воєводстві Польщі затримала чоловіка, який напав, пограбував і образив громадянина України. Зазначається, що інцидент трапився через національність.

Читайте Знай в Google News!

Нападником виявився 26-річний житель гміни Уязд. Тепер чоловіку загрожує до 12 років позбавлення волі. Про це повідомляє Радіо Польщі. Щобільше, до терміну за пограбування, ймовірно, додадуть і термін за образу на ґрунті національності.

Поліція Польщі, фото Зік
Поліція Польщі, фото Зік

Інцидент стався ще 20 вересня на території села Невядів в районі Уязд. 20-річний громадянин України їхав на велосипеді, коли на нього напав поляк, "вдарив його рукою в голову і одночасно публічно образив з приводу національності". Нападник відібрав в українця його рюкзак з покупками і паспортом, а потім зник.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Згодом, у двері квартири нападника, 26-річного жителя Невядова, постукали правоохоронці. Зловмисник був здивований візитом поліції, однак підтвердив факт нападу на велосипедиста. У прокуратурі йому пред'явили звинувачення в пограбуванні, крадіжці документа і образі на національному ґрунті.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні МВС ввело водійські права і техпаспорт нового зразка: як довго будуть дійсними старі документи

Як повідомляв портал "Знай.ua", лідерка "Голосу" Кіра Рудик підхопила Covid-19: політикиня розповіла про симптоми

Також "Знай.ua" писав, що у Луценка рак: закінчився черговий етап лікування