Українська ведуча "Нового каналу" Олена-Крістіна Лебідь продовжує радувати своїх підписників в Instagram новими фото і відео. На неї підписано понад 328 тисяч людей.

Читайте Знай в Google News!

Українці її знають завдяки шоу "Аферисти в сітях", де команда Нового каналу разом з нею на чолі викриває сумнівних людей, які намагаються нажитися на довірливих громадянах.

Так, нещодавно наречена колишнього міністра соцполітики України Павла Розенка розмістила в соцмережі милу фотографію з собакою породи американський стаффордширський тер'єр. У підписі до фото телеведуча жартівливо назвала чотириногого друга "тренером з фітнесу".

"Ваш тренер з фітнесу🤪 навіть, якщо ви не планували побити рекорди в бігу, ви їх поб'єте🙈😂😂😂", - зазначила Лебідь.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Більше на тренера з легкої атлетики схожий 🤔😂 з бігу і стрибків будуть суцільні рекорди😂 😂", "А де тренер, зліва чи справа🤣 😅", "Нічого собі Сарочка поправилася😁", "Миленький песик", - написали в коментарях під фото користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь спробувала спокусити елегантними східними рухами: "Скелет видно більше".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена-Крістіна Лебідь зізналася, як проходять їхні конфлікти з нареченим, колишнім віце-прем'єр-міністром Павлом Розенком.

Також портал Знай.uа писав, що наречену Розенка Олену-Крістіну Лебідь підхопили пориви вітру в єдиний вихідний.