У місті Дубно Рівненської області розгорівся скандал через двох літніх жінок, які їхали в автобусі і шокували інших пасажирів своєю розмовою. Одна з пенсіонерок заявила, що Україна напала на Росію і взагалі потрібно було віддати РФ Луганськ, бо там "наші брати". Друга ж з нею охоче погодилася.

Читайте Знай в Google News!

Про це у Фейсбуці розповіла журналіст Аліна Дубовська, яка стала свідком розмови і не змогла промовчати. За словами жінок українці "самі зробили Майдан і пішли війною на Росію".

Аліна Дубовська розповіла, що підійшла до жінок і запитала, як їм не соромно так принижувати українську армію. На що отримала відповідь: "А нам по**й армія, вона наш хліб жере".

Скріншот: facebook.com/alina.dubovska
Скріншот: facebook.com/alina.dubovska

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Не витримую. Переходжу на крик. Мовляв, через таких, як вони в Україні таке робиться, що й сама маю відношення до захисту України. Кричу, що у них відсутня совість. Кажу, що нехай вже починають російською говорити, Путіна кликати з військами. "Треба буде, то й покличемо!", - розповіла Аліна. Аліна Дубовська

Щобільше, в маршрутці літніх жінок підтримали, а дівчині порадили не мудрувати, оскільки вона ще надто юна для цього. Крім того, журналістку обізвали "малолітньою дурепою, яка нічого ще не розуміє".

Пенсіонерки шокували заявами про Путіна, фото: facebook.com/alina.dubovska
Пенсіонерки шокували заявами про Путіна, фото: facebook.com/alina.dubovska

В коментарях українці бурхливо відреагували на інцидент і підтримали дівчину. Люди зазначили, що ці пенсіонерки скоро підуть на вибори.

"Скоро вони підуть голосувати...".

"Україна - це мій хутір і його сільрада. А моя Держава - це Велика Старша Сестра Росія. Це вбивалося віками. Це майже в генах.".

"На жаль оце на вибори ходить постійно. Немає значення географія: рівне, львів, краматорськ....цих живих трупів кругом достатньо. Вони живуть за формулою:" ми не жили і вам не дамо".".

"Не виключено, що ви натрапили на платних агітаторів від проросійських сил. Вони і в електричках під Києвом працюють, і біля газетних розкладок, в чергах в Ощадбанк подібні дискусії починають. Причому, активізуються, як правило, перед виборами. Колись спостерігала двох дідів, які тупо відпрацьовували таким чином по газетним розкладкам у нас на районі.".

Скріншот: facebook.com/alina.dubovska
Скріншот: facebook.com/alina.dubovska

Рівненська область. Захід України. Маршрутка прямує до центру Дубна. Пасажирами заповнена вщент, в тому числі й...

Geplaatst door Аліна Дубовська op Donderdag 1 oktober 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні МВС ввело водійські права і техпаспорт нового зразка: як довго будуть дійсними старі документи

Як повідомляв портал "Знай.ua", лідерка "Голосу" Кіра Рудик підхопила Covid-19: політикиня розповіла про симптоми

Також "Знай.ua" писав, що у Луценка рак: закінчився черговий етап лікування