Героїнею минулого випуску психологічного проєкту "Детектор брехні" з Дмитром Карпачовим, який виходить на СТБ, стала 31-річна Юлія Панкратова з Одеси. Рік тому репутація дівчини була зіпсована через пікантний скандал, у який її втягнув депутат Верховної Ради Ілля Кива. У студії проєкту дівчина розповіла, чи були у неї стосунки з одіозним політиком.

Юлія організовує конкурси краси та навіть увійшла в топ-100 найуспішніших жінок України. Але рік тому її доля перевернулася з ніг на голову - український депутат, відомий своїми не завжди пристойними вчинками, втягнув Юлію в скандал просто в залі Верховної Ради.

"Мені в соцмережах написав один депутат, який знайшов мій номер телефону. У той момент, коли він мені дзвонив, він вирішив поправити своє причинне місце. Це зняли журналісти й мій номер телефону виявився в ютубі", - розповіла героїня проєкту.

На запитання ведучого, чи відправляла Юлія свої фотографії Іллі Ківі, дівчина відповіла - ні. Героїня зізналася, що до інциденту не була знайома з депутатом.

"Ілля додався до мене в друзі в фейсбуці. Він бачив мої красиві фотографії. Я сподобалася людині. Моя інформація була публічною. Мені дзвонять донині дивні чоловіки, дивні жінки. Тільки коні не дзвонять", - нарікає Панкратова.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Юлія Панкратова, фото СТБ
Юлія Панкратова, фото СТБ

Карпачов задав ще одне провокаційне запитання - чи були сексуальні відносини у Юлії з депутатом Іллею Ківою. Відповідь Юлії також була негативною і її правдивість підтвердив поліграф.

"Питання щодо відносин з Іллею Ківою розглядалося найбільш широко, адже воно є соціально актуальним і цікавим. Ми встановили, що листування було. Встановили й флірт, про який Юлія не хотіла говорити. Але сексу не було. І це правда", - прокоментував експерт проєкту, поліграфолог Володимир Ведмідь.

Дмитро Карпачов, фото СТБ
Дмитро Карпачов, фото СТБ

Дівчина також зізналася, що популярність, яку вона отримала завдяки цій історії, виявилася як позитивної, так і негативної. Стосунки Юлії, які тільки починалися, закінчились через публічний скандал.

"Якщо люди бачать, що дівчина гарна, що був ось такий інцидент, вони апріорі не вірять, що цього могло не бути", - поділилася думкою Юлія.

Юлія Панкратова, фото СТБ
Юлія Панкратова, фото СТБ