Випадок стався цього тижня в північноамериканському штаті Флорида, в Сомбреро-Біч. Під час відпустки з родиною 30-річний Ендрю Чарльз Едді зазнав нападу акули, як тільки пірнув в море. Побачивши кров у воді, його дружина, Марго Дьюкс Едді, негайно стрибнула в воду, щоб врятувати свого чоловіка.

Про неймовірний порятунок розповідає видання No Amazonas Eassim/

За словами очевидців, на Ендрю напав морський монстр довжиною близько 3 метрів, дуже схожий на акулу-бика - один з найагресивніших видів акул. Її укус може бути сильнішим, ніж укус великої білої акули.

Після того, як Марго витягла Ендрю в човен, на якому знаходились інші члени сім'ї, вона ​​направила судно до бригади парамедиків, які вже поспіли на місце пригоди.

Акула завдала Ендрю важкого поранення, але швидкі дії Марго запобігли найстрашнішому - чоловіка у важкому стані доставили на гелікоптері в лікарню у Майамі.

"Ендрю знаходиться на шляху до повного одужання, і ми надзвичайно вдячні за те, що серйозність його травм не забрала його життя", - каже Марго.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

За словами жінки, Ендрю надіється, що зможе тримати пораненою рукою свого новонародженого малюка, зустріч з яким має відбутися вже через шість тижнів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Австралії футболіст загинув у пащі акули

Як повідомляв портал Знай.ua, риба-вбивця потягла рибалку на дно

Також Знай.ua писав, акули навчилися "ходити" по дну