"Експрокурорка" тимчасово окупованого Криму, депутатка нелегітимної Держдуми Росії Наталія Поклонська притягла на півострів відомого італійського дизайнера Роберто Біаджіні "для проведення навчальних лекцій".

Про це скандальна "прокурорка" повідомила на особистих сторінках у Facebook та Instagram.

"В ході зустрічі з дизайнерами та стилістами Криму і Севастополя Роберто провів ознайомчу лекцію і поділився своїм досвідом. Домовилися про проведення спільного проєкту, про який розповім пізніше. Впевнена, даний проєкт буде грандіозним і корисним для світу моди й нашого півострова", – написала Поклонська.

"Няш-мяш" також зазначила, що приїзд до Криму такої персони - "великий шанс розвинути потенціал, збільшити простір і кордони свого таланту".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Що ж до самого іменитого дизайнера, то, схоже, він не підозрює, що нарвався на санкції. За його словами, він живе "в схожому місці, і воно таке ж прекрасне. Тут я себе відчуваю як вдома".

По приглашению Председателя Комитета Государственной Думы РФ по международным делам Леонид Слуцкий наш полуостров...

Geplaatst door Наталья Поклонская op Donderdag 1 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поклонська з "сухого" Криму винесла "вирок" Турчинову і Порошенку

Як повідомляв портал Знай.ua, Поклонська закотила нову маячню про ООН

Також Знай.ua писав, колишній духівник Поклонської розповів про розпусту "експрокурорки" Криму