Наталія Борисова, яка виступає психологом реаліті під назвою "Від пацанки до панянки" на "Новому каналі", поділилася інформацією про те, як розпізнати цькування. Деякі люди, по помилковому судженню, вважають, що саме діти є жертвами булінгу і його ініціаторами. Однак і дорослі можуть виявитися учасниками цькування, тому необхідно вміти розпізнавати те, що ви з нею зіткнулися.

Читайте Знай в Google News!

Наталія Борисова поділилася п'ятьма ознаками і першим виступають жорстокі глузування. Бо сміх є позитивною якістю, а людині приписують погане почуття гумору, якщо його ображають жарти, необхідно розуміти, що жарти не повинні зачіпати почуття інших людей і ставати знущанням.

Другою ознакою цькування жінка назвала бойкот, який є звичайною історією для класу або трудового колективу, коли один з колег може відчувати себе зайвим або навмисне ігнорування, будучи виключеним із загальних розмов.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Третя ознака-загрози насильством і смертю, які є психологічним тиском на людину, не доходячи до фізичного побиття. Наталія Борисова далі виділяє плітки, які можуть ховатися за нешкідливим бажанням говорити про інших. Однак знущання і чутки стають інструментом приниження і контролю.

І остання ознака-осуд. Це стосується критики, в якій людина спочатку не потребував, незважаючи навіть на те, що наміри можуть бути спочатку добрими і щирими. Тому кожній людині необхідно протистояти булінгу, щоб всі мали право жити щасливо без знущань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, подбайте про самооцінку дитини: 11 дієвих методів від експертів.

Як повідомляв " Знай.ІА", забути, як страшний сон: вчені розповіли, чому ми не пам'ятаємо сновидінь.

Знай.ІА писав, психолог "Від пацанки до панянки" дала поради про пошук особистої " родзинки" і як не стати " сірою мишкою"