П'ятий президент України і лідер "Європейської солідарності" Петро Олексійович Порошенко був госпіталізований в одну з лікарень Києва, в якій відбувається лікування хворих коронавірусом. Про це передавати його дружина Марина Порошенко на сторінці партії в соціальній мережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

У нього зафіксовано двостороннє запалення легенів, викликане COVID-19. Однак, за її словами, з китайським вірусом також бореться їхня дочка. Вона написала: "Петро Олексійович госпіталізований в одну з київських лікарень, яка лікує хворих коронавірусом. Незважаючи на те, що у мого чоловіка двостороннє запалення легенів, він володіє сильною волею і демонструє її в боротьбі з хворобою. Він чітко дотримується прописаний протокол лікування".

Жінка зазначила, що ситуація в лікарнях Києва вкрай погана, а їх Фонд ще навесні переорієнтував свою діяльність на боротьбу з коронавірусом. Тому далі слід було забезпечення захисними костюмами, противірусними окулярами, масками, сучасними цифровими рентген-апаратами і апаратами ШВЛ.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Порошенко підхопив коронавірус відразу після Тимошенко. "Отримав позитивний тест на Covid" - пише Порошенко.

Як повідомляв "Знай.ua", невдала компанія екс-президента Порошенка: вечірка в день жалоби і розбиті об голову яйця.

Знай.ua писав, "Україна і Росія приречені дружити", - спливло скандальне інтерв'ю Порошенко.