У селищі Решуцьк (Рівненський район) на уроці, де були присутні сім першокласників, жорстко побилися дві вчительки. Тепер, після даного випадку, батьки не хочуть вести дітей до школи, так як побоюються, що одна з них почне застосовувати силу до дітей.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню місцевих ЗМІ.

Інцидент стався на уроці читання в сільській початковій школі, де навчаються всього 17 дітей і працюють троє вчителів. Він став наслідком конфлікту вчительки за посаду завідувача школою. Ніна Назарчук очолювала школу понад 20 років. У 2018 її звільнили і призначили Тетяну Хуторянську. За словами останньої, старша колега постійно шукає причини для конфлікту.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ніна Назарчук, яка нібито почала бійку, визнала, що не може змиритися з її звільненням з посади керівника школи, а працювати під керівництвом молодшої колеги - не може. Однак і починати бійку в той день не планувала. Бійку вчителів помітили колеги і викликали поліцію. Правоохоронці склали адмінпротокол на вчительку, яка почала бійку. Втім, після приїзду на місце події поліції конфлікт вже майже вичерпався.

Після бійки педагогів батьки учнів 1-2 класів, у яких викладає Ніна Назарчук, припинила пускати дітей на навчання. Вже 3 дні малюки не відвідують навчальний заклад. Місцевий відділ освіти створив комісію, яка розслідуватиме даний випадок. Рішення Комісії має з'явитися до вівторка, 6 жовтня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, киянка звинувачує вчительку в знущаннях над сином: "Била і тягала за вухо".

Як повідомляв Знай.uа, моторошна НП сколихнула Київщину, до трагедії - крок: "Все сталося у вчителя на очах".

Знай.uа писав, МОН оприлюднило графік проведення ЗНО для абітурієнтів 2021.