У США в Білому домі виявили заражених COVID-19. Після інфікування американського президента Дональда Трампа у Білому домі виявили два випадки зараження. Такі результами показали після перевірки контактних осіб американського президента.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: американське видання CGTN.

Позитивним виявився результат тесту журналіста, який працює в Пулі. До того ж, зараження коронавірусом підтвердили у співробітника прес-служби Білого дому.

"У всіх інших журналістів, які були протестовані сьогодні, отримали негативні результати", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Трампа госпіталізуть, фото: CNN
Трампа госпіталізуть, фото: CNN

Також COVID-19 виявили у менеджера передвиборної кампанії Трампа Вільяма Стьопіна. Керівник виборчого штабу дізнався про поставлений йому лікарями діагноз напередодні ввечері. У Стьопіна спостерігаються "слабо виражені симптоми, схожі з тими, які фіксуються при грипі".

Стьопін збирається самоізолюватися до одужання. Обов'язки з нагляду над роботою штабу візьме на себе заступник його керівника Джастін Кларк. Напередодні національного комітету Республіканської партії Ронна Макденіел також оголосила про виявлення у неї нового коронавірусу. Разом з тим, у сина президента США Еріка Трампа і його дружини Лари коронавірус не виявили.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ванга передбачила долю Дональда Трампа, весь світ слідкує за словами "Балканського Нострадамуса".

Як повідомляв портал Знай.ua, Трамп шокував світ заявою про Шварценеггера: "Він помер..."