Овен

Період з 5 по 11 жовтня буде дуже плідним у сфері співпраці з іншими людьми. Саме час об'єднати сили з коханою людиною, колегами або друзями і взятися за який-небудь великий спільний проект. Результати вашої праці щиро Вас порадують.

Ви будете енергійно прагнути до поставлених цілей і зумієте втілити в життя навіть самі божевільні свої фантазії і мрії. Крім того, в ці дні ваші відносини з друзями і близькими будуть складатися чудово. Якщо ви давно хотіли запропонувати їм якусь яскраву затію-будь то захоплююча подорож або якийсь проект творчого характеру-то зараз саме час це зробити.

Телець

Новий тиждень варто присвятити плануванню своїх майбутніх звершень. Перевірте свої ресурси, приведіть в порядок домашні та робочі справи. Якщо є незавершені завдання-зосередьтеся саме на них.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Зверніть увагу на своє здоров'я – цей час сприятливий для лікування, профілактики захворювань і консультацій з лікарем. Якщо вас давно турбує питання здоров'я-то найсприятливіші дні для візиту до лікаря – середа і п'ятниця.

Близнюки

Цей тиждень для Близнюків пройде під знаком виконання бажань. Люди, народжені під цим знаком, зі своїми бажаннями знайомі краще, ніж з почуттями. Вони примхливі, непередбачувані і легковажні, ніж часто відштовхують інші знаки, хоча вміють багатьом подобатися.

Близнюки вважають, що легкі, без почуттів відносини, їх влаштовують більше.

Головна проблема близнюків-вони не вміють зосередитися на одному. Вони з легкістю грають почуттями відразу декількох людей, які в них закохані. Вони "рекордсмени" по розбитих серцях. Близнюки і хотіли б отримати постійну пару, але їх лякає нудьга серйозних відносин, тому на тижні можливий короткочасний необтяжливий роман.

Рак

Цього тижня Ракам знадобиться залізна витримка і сталеві нерви. Ваші недоброзичливці спробують вивести вас з душевної рівноваги. Астрологи радять не вестися на провокації, зберігати спокій і приймати рішення на тверезу голову.

Вчіться вибирати свої думки, як в шафі вибираєте кожен день одяг. При правильному мисленні зможете досягти значних успіхів. Натхнення до вас прийде від щоденної роботи. Відгородитеся від чужих проблем і повністю поринете в роботу над своїми проектами.

На вихідних вас чекає багато справ, які не можна відкласти на наступний тиждень. Постарайтеся все зробити, щоб ввечері мати вільний час тільки на себе і власні потреби, які принесуть вам задоволення.

Лев

Ви відчуєте прилив натхнення, і Вам моторошно захочеться вийти за рамки звичної рутини і відправитися на пошуки нових вражень. Прислухайтеся до того, що буде говорити вам інтуїція, навіть якщо часом ідеї та пропозиції будуть викликати у ваших співрозмовників шок. Сміливіше! Не бійтеся бути не таким, як усі!
Крім того, на цьому тижні вся ваша увага буде присвячена відносинам з близькими вам людьми. Задайтеся питанням про те, чи дійсно збалансовано і гармонійно вони складаються, і не бійтеся при необхідності встановлювати в них належні рамки.

Діва

Перша половина тижня дуже вдала. Ви добре справляєтеся практично з усім, за що беретеся, можете домогтися успіху в справах, які виявилися не під силу іншим. Навколишні щиро радіють вашим перемогам. Деякі представники знака знайдуть нових друзів і союзників.

Друга половина тижня більше підходить для відпочинку і розваг, невтомних, але приємних справ. Може бути важко зосередитися, часом якісь деталі вислизають від вас, а отримана інформація швидко забувається. Краще не планувати на цей час нічого особливо важливого.

Терези

Розташування планет на цьому тижні дасть можливість для конструктивного обговорення та вирішення деяких питань в особистих і ділових відносинах. Відкрито обговоріть виникаючі проблеми і труднощі, і рішення буде знайдено в найкоротші терміни. Домогтися помітних успіхів в роботі можна завдяки власним зусиллям. Ви виявите, що прийняття рішень не тільки відповідальне, але і приємне заняття. Але не варто зловживати цим відкриттям при спілкуванні з коханою людиною.

Скорпіон

У сімейному житті ви будете обговорювати важливі теми або приймати гостей. Уважно слухайте дітей: вони можуть бути джерелом натхнення. Друга половина тижня-прекрасний час для спілкування з друзями, обміну новинами та інформацією. Це гарний час для відвідування різних конференцій. Однак не рекомендується в цей період обговорювати фінансові питання, особливо з друзями і родичами. Не виключені цікаві знайомства, здатні кардинально змінити коло спілкування і особисте життя в цілому. Постарайтеся розслабитися на вихідних.

Стрілець

Вас чекає хороший тиждень і відмінний настрій. У цей період ви будете дуже товариські і активні. Ви зможете послідовно рухатися до своїх цілей, але тільки в тому випадку, якщо ви чітко їх для себе сформулювали. Не чекайте чудес на роботі, а подумайте про те, наскільки великі Ваші знання. Якщо вам надійшла пропозиція, пов'язана з навчанням, не відмовляйтеся, тому що ви не тільки придбаєте важливі знання і навички, а й познайомитеся з цікавими людьми.

Козоріг

Можна присвятити час перекладу відносин на новий рівень, пошуку нових захоплень і хобі, зміні роботи або обстановки, покупкам. Можна поміняти образ, відправитися в подорож, почати нову справу. Також зірки хочуть, щоб Козероги не відмовляли в допомозі оточуючим людям. Крім того, на цьому тижні представників знака любовні проблеми: нерозуміння, сварки, конфлікти, зради, ревнощі. Кожен із знаків Зодіаку переживає кризу відносин по-своєму. Потрібно лише розуміти, що ці труднощі тимчасові. Зірки і планети радять Козерогам не впадати у відчай і не бити тривогу завчасно, не кидатися грубими словами.

Водолій

До кінця робочого тижня Водолії можуть тільки мріяти про спокій. Випробування чекатимуть на кожному кроці, починаючи від особистого життя і закінчуючи роботою. Зберіть всю свою витримку і силу волі.

Виділіть час для погашення всіх боргів і підрахунку бюджету. Кредити не допоможуть вирішити, а лише в рази погіршать фінансові проблеми. Порадьтеся зі своєю сім'єю. Можливо, варто утриматися від зайвих витрат і незапланованих покупок, принаймні на цьому тижні.

Ближче до кінця тижня пристрасті вщухнуть. На вихідних рушайте з друзями в караоке і гарненько відпочиньте.

Риби

Риб на цьому тижні чекають позитивні події в роботі і в амурних справах. Настає ідеальний час для рішучих дій в просуванні у вашій кар'єрі або улюбленій справі. Буде нелегко реалізувати всі свої наміри, проте не варто від них відмовлятися.

Тиждень характеризується емоційними перепадами, і саме близькі вам люди зможуть допомогти вам повернути внутрішній баланс і спокій. Тому навіть короткі зустрічі з друзями після зайнятого дня будуть корисні.

На вихідних Риби будуть відчувати натхнення і творчість. Приділіть більше уваги приємним дрібницям і насолоджуйтеся моментом.