У Росії сміливі автомеханіки продають доволі незвичний лот: стареньку "Волгу" почали переробляти у маскл-кар, який би мав обійтися в рази дешевше якого-небудь "Мустанга" — однак подолати амбітну задачу не змогли, і вирішили спробувати продати те, що вони вже мають.

Читайте Знай в Google News!

Про незвичну машину розповідає видання АвтоЦентр.

Недобудований маскл-кар на базі радянської Волги продають за $ 1200 доларів - дешевше оригінального Мустанга.. Будівництвом "американського маслкар" займалися майстри місцевого СТО у Краснодарському краї. Завершити свою роботу їм не вдалося. Можливо, у СТО просто не вистачило коштів. Тепер цей шанс буде у нового власника автомобіля, якщо, звичайно, такий знайдеться.

Судячи з фото, автомобіль знаходиться в такому стані, що вже складно визначити, на базі якої моделі створено - ГАЗ-24 або ГАЗ-24-10. Радіаторна решітка і пасажирські двері у "Мустанга" від ГАЗ-24-10, водійські двері і дзеркала заднього виду - від ГАЗ-24 Волга.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Волга-"Мустанг", фото Avito
Волга-"Мустанг", фото Avito

Задню пару дверей майстри СТО просто заварили, центральні стійки трохи відсунули назад, а передні двері зробили ширшими. Також дещо коротшим став дах автомобіля, але колісна база залишилася колишньою. Роботи ще багато: кузовні панелі і днище не готові, а салону фактично немає.

Якщо хтось все ж наважиться продовжити роботу над незвичним транспортним засобом, то, схоже, йому чи їй це може влетіти у копієчку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 40-річну Ниву перетворили в Гелик. Правда, на автомобіль від Mercedes він схожий здалеку, а ось поблизу відразу ж помітні відмінності. До того ж, Ниву чомусь зробили заниженою. Втім, автомобіль виконує свою головну функцію - він привертає погляди оточуючих.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple виплатити своїм користувачам компенсації на 18 мільйонів доларів. Причиною цього став судовий позов, який подали на еп її користувачі. Компанії довелося погодитися, щоб заощадити час і ресурси.

Також Знай.uа повідомляв, що електрокари Volvo обзаведуться новими голосами, які будуть попереджати про небезпечне зближення з пішоходами та велосипедистами.