Російська стюардеса Альона Глухова, яка стала справжньою зіркою соцмереж та навіть виборола титул краси серед бортпровідниць, поділилася дуже відвертою фотосесією у боді тілесного кольору. Примітно, що жінка вагітна, але через ранній термін цього ще не помітно — окрім маленьких, може й навіть позитивних змін у формах.

Читайте Знай в Google News!

Серію фотографій дівчина опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На першому кадрі бортпровідниця позує в темряві біля балконних дверей спиною до камери, що створює ілюзію оголеності. На другому фото - дівчина повернута до фотографа обличчям, стоячи на балконі в обтягуючому боді.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У своєму пості вона написала наступне:

"Вагітність явно прикрашає!

+ 2 кг і все пішло в 🍑))) (сідниці — ред.) Мені це виразно подобається 🤪😅

Ще з плюсів: їси що хочеш, бо тобі «треба» 👼🏻 Їсть вночі, перед сном, і відразу після пробудження) Потрохи, але це все одно дуже забавно)

Живіт можна більше не втягувати)))

Організм перебудувався і став більш керованим, тіло більше не здається чужим. Життя всередині відчувається тепер дуже явно, після того, як я побачила, що малюк там танцює кожні 5 хвилин і махає ручками))

До 14 тижня додаток каже, що дитина вже чує мене і навіть дізнається мій голос 😭 Реагує на навколишні звуки 😍 Це прекрасно!"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, янголи неба - як красуні-стюардеси героїчно рятують людей на борту.

Як повідомляв Знай.uа стюардеса змусила реготати весь світ - Duty Free, аварійні виходи з квартири і посадковий талон на диван.

Знай.uа писав, українка показала церкви, літаки і людей на обсервації - "Немає співчуття...".