Господарське мило - річ, яку можна знайти практично в кожному будинку українців. Щоправда більшість людей використовує його лише для прання - а мило це має велику кількість чудових властивостей і стане у нагоді не лише у ванній.

Читайте Знай в Google News!

Якщо ви страждаєте від подразнення шкіри після епіляції - натріть продепільовані частини тіла цим милом.

Господарським милом можна вмиватися двічі на тиждень - воно стягує шкіру, підсушує її. Проте не робіть це частіше, потім завжди користуйтеся кремом для обличчя.

Якщо ви любите відвідувати бані - замочіть віник у розчині мильної води, так ефект від “биття” буде сильнішим.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Якщо ви відчуваєте, що у вас зароджується нежить - зробіть мильний розчин, обмокніть у ньому ватку та покладіть у кожну ніздрю.

Щоб продезінфікувати зубну щітку - намиліть її милом та залиште так ночувати. Зранку ретельно вимийте.

Якщо маєте жирний тип волосся - можете користуватися цим милом для збільшення довжини і густини волосся. Після миття шампунем, нанесіть мило на волосся, а потім змийте. При цьому змивайте його з краплинками оцту.

Господарське мило допоможе при грибкових захворюваннях стоп. Вимийте хворе місце з милом, а потім змажте йодом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, поради від б'юті-блогерів – як повернути блиск і здоров'я навіть самим пошкодженим волоссю.

Як повідомляв "Знай.ua", весільну сукню поклали на рік у Мертве море, і ось що з ним стало. "Солона наречена" піднялася з низин моря.

Знай.ua писав, магія кішок: чому пухнастий хранитель вибрав саме вас? Їх прихід в різні місяці також може мати певний астрологічний сенс.