Американські вчені з Гарварду проаналізували дані декількох багаторічних досліджень і назвали простий секрет продовження життя на 10 років. У вивченні брали участь від 44 до 78 тисяч осіб.

Читайте Знай в Google News!

За твердженням діячів науки, людині лише необхідно дотримуватися правил здорового харчування і стежити за власною вагою. Також на регулярній основі слід займатися будь-якими фізичними вправами, помірно вживати алкогольні напої і відмовитися від куріння.

Індекс маси тіла повинен дорівнювати приблизно 18,5-24,9 кілограма на квадратний метр. Це дозволить людині, яка веде здоровий спосіб життя, за умови дотримання всіх факторів, досягти тривалості життя в середньому до 87,6-93,1 року. Адже в гіршому випадку для людей у віці 50 років очікуваний час становить 25,5 років для чоловіків і 29 років для жінок.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вчені "скинули з трону" важливість сну і не рекомендують людям йти в ліжко. Фахівці постаралися врахувати всі можливі фактори, що впливають на результат.

Як повідомляв "Знай.ua", червоний буряк - панацея від багатьох недуг: чому треба їсти диво-овоч якомога частіше. Буряк може запобігати деякі проблеми зі здоров'ям.

Знай.ua писав, болить зуб, а до стоматолога тільки завтра? 5 народних способів полегшити страждання. Лікування зубів - одна з найстрашніших процедур відома українцям: боляче, страшно і дуже часто дорого.