Популярна інстаблогер і фіналістка шоу "Холостяк" Вікторія Короткова (25 років) стала учасницею смертельного ДТП в Москві. Про це повідомив Telegram-канал Baza. Повідомляється, що Короткова їхала на автомобілі Mercedes Gelandewagen. Машина, ймовірно, належить її передбачуваному коханому, Рагиму Шамшилову. Трагедія сталася на Кутузовському проспекті. Перебуваючи за кермом автомобіля, Короткова не помітила людину, яка перебігала дорогу в недозволеному місці.

Свідком події також стала журналістка, телеведуча і політик Ксенія Собчак. Вона написала, що в цей же час їхала по Кутузовському проспекту і потрапила в страшну пробку. Вже потім Собчак дізналася, що стало її причиною.

"Тільки що їхали по Кутузовському-там дика аварія і пробка через це",-написала вона у своєму телеграм-каналі.
ЗМІ повідомляють, що під час наїзду на пішохода, в автомобілі Короткової спрацювали подушки безпеки, і вона отримала струс мозку. Після того, що сталося у Вікі відбулися нервовий зрив і істерика. За попередніми даними, Короткова була твереза.

Нещодавно Знай передавав, що на Київщині водій збив матір з дитиною. Жінка загинула на місці. Аварія сталася в Броварах. Там водій на великій швидкості в'їхав у людей, які переходили дорогу. Жінка старшого віку загинула на місці, а її дочка була госпіталізована.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Київській області під колеса поїзда потрапила чотирнадцятирічна дівчинка. В руках у неї була записка. Сталося це в понеділок, п'ятого жовтня. У Боярці, що на Київщині, 14-річна дівчинка потрапила під потяг. У записці були вказані телефони батьків.

Також Знай писав, що 2 жовтня в Харкові на проспекті Незалежності сталася ДТП, в якій автомобіль "Peugeot 207" зіткнувся з " Toyota RAV4». За кермом "Peugeot 207" був вже досить відомий старший слідчий ГУ ДФС у Харківській області Корнієнко Дмитро Миколайович, який у січні цього року напідпитку намагався втекти від поліції, але його затримали і після цього він ще й заснув у патрульній машині.