На просторах популярного сервісу для знайомств Tinder користувачі помітили дуже цікаву сторінку з 31-річним чоловіком. Користувачі помітили велику схожість з відомим українським журналістом Дмитром Гордоном. Такий же лисий і з такою ж загадковою посмішкою, і що найцікавіше - звуть його теж Дмитро.

Читайте Знай в Google News!

Що ж, судити нашим читачам, тільки не показуєте це фото дружині журналіста Олесі Бацман. Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Однажды в Тиндере".

Дмитро з Tinder, скріншот: Telegram-канал "Однажды в Тиндере"
Дмитро з Tinder, скріншот: Telegram-канал "Однажды в Тиндере"

"Кумедна історія і ситуатив під погоду в Києві", - підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Дмитро Гордон, скріншот з відео
Дмитро Гордон, скріншот з відео

Варто зазначити, що під публікацією відразу з'явилися коментарі про те, як 31-річний чоловік схожий на українського журналіста Дмитра Гордона: "Це Гордон?) "; "Так, перша думка про нього. Страшна загадка тепер)"; "Гордон на мінімалках".

Також варто нагадати нашим читачам, що якщо Національне антикорупційне бюро (НАБУ) не знайшло доказів правопорушення в ході розслідування справи "Роттердам+", то підстав сумніватися в якості роботи цього органу немає. Про це в ефірі телеканалу "Україна24" повідомив журналіст Дмитро Гордон.

"НАБУ створено для того щоб шукати і знаходити. Якщо НАБУ не знайшло, який у мене є резон і які передумови сумніватися в цьому. НАБУ своє слово сказало", - сказав Гордон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Лукашенко дав ексклюзивне інтерв'ю Гордону: про що проговорився "бацька" напередодні виборів.

Як повідомляв Знай.uа, Кошовий з Кварталу 95 ненавмисно видав секрет Зеленського.

Знай.uа писав, Доктор Комаровський назвав терміни спалаху коронавірусу, відео.