Відомий оперний співак і прославлений радянський артист Владислав П'явко пішов з життя. Знаменитості було 79 років.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що артисту стало погано ввечері. У цей момент в будинку перебувала його помічниця. Вона викликала швидку, проте медики не встигли врятувати народного артиста. Він помер від серцевого нападу в своєму будинку.

"Смерть встановили сьогодні вночі, він помер вдома від серцевого нападу", — повідомила дочка П'явко. Місце і час прощання з артистом поки невідомо.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Владислав Іванович запам'ятався слухачам виконанням арій у Великому театрі-співак був солістом цього легендарного культурного закладу. У 1983 р йому було присвоєно високе звання народного артиста Радянського Союзу.

П'явко був солістом німецької державної опери та Великого театру, виступав у театрі "Ла Скала" в Мілані. Відомий своїми партіями в операх Жоржа Бізе" Кармен"," Борис Годунов "Модеста Мусоргського," Аїда "Джузеппе Верді і" Тоска " Джакомо Пучинні. Незадовго до смерті він поставив п'єсу "сповідь тенора" у Володимирському академічному театрі і виконав у ній головну роль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, важка хвороба обірвала життя легенди, помер знаменитий музикант.

Як повідомляв Знай. ua, киянин пішов з гостей по мотузці з простирадлом, головою об камінь, і в морг.

Також Знай. ua писав, що помер відомий діджей і радіоведучий, заснув і не прокинувся.