Національний банк України (НБУ) опублікував оновлений курс валют на четвер, 8 жовтня. Картина складається наступна: ціна гривні рухається вгору, в той час як євро, долар і злотий, навпаки, стають більш нестійкі і втрачають в ціні. За останні тижні українці були здивовані і насторожені стрімким падінням гривні. Здавалося, врятувати ситуацію не зможе навіть продаж валюти Нацбанком. Однак за останню добу наша національна валюта зміцнилася.

Станом на четвер, 8 жовтня, 1 USD коштує 28.32 грн (на 4 копійки дешевше, ніж у середу) 100 доларів можна купити за 2832 гривні відповідно.
1 EUR коштує 33.33 гривень, 100 євро-3333 гривні відповідно (на 15 коп менше, ніж вчора)
1 PLN за актуальним курсом коштує 7.43 грн, 743 грн за 100 злотих відповідно (на 3 копійки менше, ніж у середу).

Нагадавши, курс валют на 4 жовтня: євро падає, Долар зростає, що робити українцям.

Як повідомляв " Знай.ua", звернувся за соціальною допомогою - чекай перевірки: уряд вирішив розібратися з "халявою" для українців

Знай.ua писав, " Укрзалізниця" стає небезпечною для пасажирів: спочатку напад на матір, а тепер чекають Ісуса по воді? Згодом відео було опубліковано на сервісі Youtube.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще