Духовний лідер Тибету Далай-лама XIV проводить онлайн-зустрічі з жителями різних країн. 20 жовтня вперше таку зустріч він проведе з жителями України.

20 жовтня в 6.30 лауреат Нобелівської премії миру Далай-лама XIV вперше поспілкується з українцями в прямому ефірі. Про це повідомила прес-служба освітнього співтовариства EdCamp Ukraine.

Далай-лама практикує онлайн-зустрічі з жителями різних країн, нещодавно вони проходили в Великобританії, Тайвані, Індії. Така можливість з'явилася і в українців.

"Витоки цієї ідеї з'явилися в лютому 2019 року, коли делегація освітнього співтовариства EdCamp Ukraine, в яку входять представники шкільної освіти з усіх куточків країни, відвідала Малий Тибет в Індії", - сказано в релізі.

Далай-лама та делегація освітянської спільноти EdCamp Ukraine3, фото: EdCamp Ukraine
Далай-лама та делегація освітянської спільноти EdCamp Ukraine3, фото: EdCamp Ukraine

У прес-службі освітнього співтовариства уточнили, що онлайн-зустріч не присвячено релігії. Говорити Далай-лама буде на теми миру, освіти, пандемії.

Участь в бесіді візьмуть екс-міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя, телеведуча каналу "1 + 1" Наталія Мосейчук.

Питання Далай-ламі можна відправити на сайті edcamp.org.ua до 10.00 18 жовтня. Зустріч з духовним лідером можна буде подивитися в запису. Спілкування буде проходити англійською мовою і буде супроводжуватися перекладом на українську.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Далай-лама сказав, що повинен робити кожен із нас, щоб настав мир

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Далай-лама захистив Україну

Також Знай.ua писав, Далай-лама відсвяткував 82-й день народження