Правоохоронці вирішили ґрунтовно взятися за забезпечення проведення місцевих виборів: так, окрім значної кількості особового складу, було вирішено задіяти навіть авіацію.

Читайте Знай в Google News!

Про це заявили на нараді у Міністерстві внутрішніх справ.

"Щоб підвищити ефективність реалізації формування резервів, і безпосереднього реагування у рамках виборчої кампанії планується залучати нашу авіацію. Ми плануємо залучати всі наявні сили та засоби авіації системи МВС - літаки та гелікоптери. Наявність гелікоптерів дозволить реагувати на протиправну діяльність у найвіддаленіших точках, де немає посадкових смуг", - сказав перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Гончаров.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також відзначено, що заходи проводимуться в особливих умовах карантину, тому у МВС хочуть потурбуватися про безпеку особового складу:

"Особовий склад повністю забезпечений засобами захисту, проте через особливості несення служби, на сьогодні у системі МВС хворих на коронавірус 246 осіб за добу. Тому ми будемо залучати резервні групи правоохоронців центрального апарату Нацполіції, курсантів ВНЗ та поліцейських з обласних управлінь", — підкреслили у відомстві.

Згідно з заявами МВС, охоронятимуть проведення виборів майже 140 тисяч правоохоронців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні МВС ввело водійські права і техпаспорт нового зразка: як довго будуть дійсними старі документи

Як повідомляв портал "Знай.ua", лідерка "Голосу" Кіра Рудик підхопила Covid-19: політикиня розповіла про симптоми