У п'ятницю, 9 жовтня в Україні припиняться дощі, погода буде сухою, теплою і переважно без опадів. Однак країну огорнуть тумани. Температура повітря при цьому триматиметься в межах плюс 20 градусів, ще тепліше буде на півдні України, розповідає синоптик Наталка Діденко. За словами експерта, в п'ятницю за суху і теплу погоду можна буде дякувати антициклону.

Метеозалежним слід берегтися-така погода часто викликає напади ВСД і загострення хронічних захворювань. Тумани опустяться на Україну вночі і вранці. Локальні дощі пройдуть у Житомирській та Київській областях.

Український Гідрометцентр повідомляє, що на заході країни в цей день дощів не очікується. Вдень температура становитиме від + 15 до + 17 градусів. Нічна температура близько +9 - +11 градусів.

На півночі і в центральних областях буде досить тепло, температура підніметься вдень до 18 - 20 градусів вище нуля. Дощі можливі в Житомирській, Київській, Тернопільській та Вінницькій областях.

На сході України повітря прогріється до 23 градусів за Цельсієм. Вночі похолодає до + 12. День буде сонячним, опадів не передбачається.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

У південних областях синоптики обіцяють теплий день з температурою до +23 градусів. Вночі в межах– +14-+16 градусів. Без опадів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, апокаліпсис в Карпатах-води по пояс і повалені дерева.

Як повідомляв Знай. ua, в Ужгороді аномальна осінь залишила лебедів зимувати вдома, переплутали з літом.

Також Знай. ua писав, що прикарпатці ліплять сніговиків, забувши про літні сукні, жовтень вже не той.