Український сегмент Facebook сколихнув пост одного зі співробітників сфери організації весіль. На жаль, він був опублікований у спільноті, тому ім'я автора залишиться невідомим. Автор поста заявив, що вже 14 років працює у весільній сфері, і рекомендує людям не одружуватися взагалі. На користь цього він навів відразу кілька аргументів.

Співробітник шлюбного агентства зазначив, що 50% весіль проводяться "по зальоту", тому людям доводиться одружуватися, щоб забезпечити сім'ю дитині. При цьому часто вони абсолютно не підходять один одному. Такий шлюб нічим хорошим не закінчується. Платити за весілля доводиться батькам. Реєстрація та святкування, за словами автора, це совок і колгосп. Зрозуміло, не обходиться справа і без бійок.

Киевляне, не женитесь. Работаю 14 лет в сфере свадеб, и что могу рассказать. а) 50%+ свадеб это "залёт". Часто это...

Geplaatst door Клуб Коренного Киевлянина op Woensdag 7 oktober 2020

Але найважливіше, що зазначив невідомий співробітник шлюбної сфери-розлучення. Він зазначив, що майже всі його знайомі, яким він допомагав одружитися, вже розлучилися. При цьому було викинуто величезну кількість грошей, зусиль, а все виявилося даремно. "Швидше за все, ви теж розлучитеся", резюмував автор.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше Знай.uа писав, що у Франківську молода пара попалася на "Полуничці"

Раніше повідомляли, Меган Маркл і Гаррі відмовилися відвідати монаршу сім'ю, серце Єлизавети II розбите.

Як повідомляв Знай.uа, принцеса Беатріс наплювала на карантин: маска не підходить під коротку спідницю і високі підбори.