В рамках превенції, щоб уникнути порушень і провокацій під час масових заходів до Дня захисника України 14 жовтня, поліція буде застосовувати всі заходи. Копи можуть оглядати особисті речі і перевіряти документи українців прямо на вулицях. Про це повідомляється на сторінці МВС у Facebook.

"Для недопущення провокацій та забезпечення правопорядку під час масових заходів з нагоди Дня захисника України та 78-ї річниці створення УПА будуть використовуватися, в тому числі, превентивні поліцейські заходи", - повідомили в Міністерстві внутрішніх справ.

копи, скріншот з відео
копи, скріншот з відео

Заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич зазначив, що копи будуть робити все можливе, щоб не допускати провокацій 14 жовтня в місцях дозвільних заходів. Зокрема, поліцейські можуть вдаватися до огляду особистих речей і перевірки документів громадян.

"При необхідності – обмеження доступу на окремі ділянки під час масових акцій. K роботі в місцях великого скупчення людей також будуть залучені групи превентивної комунікації", - додав Фацевч.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, за виборами в Україні стежитимуть з повітря - в МВС планують залучити авіацію.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Кривому Розі копи ганялися за курцями.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Запоріжжі борець за справедливість зробив копам кусь.