На старості років геніальний український художник Володимир Остроухов залишився самотнім і"викинутим". Коли дружина і діти померли, творець залишився один, без засобів до існування. Свого часу його роботи розійшлися по приватних колекціях, художніх галереях і салонах усього світу, а тепер автор залишився на старості років самотнім і непотрібним, йдеться в сюжеті ТСН.

Читайте Знай в Google News!

73-річного генія врятували волонтери, і вже через кілька років він знову почав писати картини. Через хворобу він мало говорить, але продовжує споглядати і реалізовувати свій дар на полотні. Володимир Остроухов - відомий український імпресіоніст. У притулку для одиноких літніх людей у Кіровоградській області, де його прихистили, організували виставку картин Володимира Остроухова. Цікаво, що перші картини, написані в притулку, були темні і сумні. Але чим далі працював художник, тим яскравіше ставали фарби.

Однією з відвідувачок виставки стала пенсіонерка Любов Колюча. Це її дворнягу Шарика запропонував продати депутат Брагар, щоб оплатити комуналку. Половину робіт художника розкупили прямо на виставці. Гроші підуть на матеріали для нього, а також на допомогу притулку.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, мама загиблого танкіста розповіла про відчайдушний подвиг сина.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що маленьким дніпрянам пропонують намалювати улюблених олігархів.

Також "Знай.ua" писав, що помер легендарний український фотограф.