Голова медичного Комітету Верховної Ради Михайло Радуцький в ефірі програми "Право на владу" запропонував ввести в Україні так званий карантин вихідного дня і відправити на дистанційне навчання вузи і школи.

"Жорсткий карантин ми не можемо ввести сьогодні. Ми це розуміємо. Але ми можемо ввести карантин вихідного дня. Це коли сім'я у вихідний день залишається у себе в сім'ї. Нікуди не їздить: ні в ресторани, ні на Концерти в Харків. Це можна витримати, це не закриття підприємств, це не зупинка", - говорить Радуцький.

За його словами, ВООЗ змінила критерії введення карантину і зонування, тому є необхідність змінити 641-е постанову Кабміну. 10 жовтня з цього приводу буде нарада у президента, де буде обговорюватися питання, що потрібно переходити на сучасне карантинне зонування. Радуцький також додав, що пропонує і сподівається, що це підтримають і РНБО, і президент, перевести школи і вузи на дистанційне навчання, щоб зупинити зростання захворюваності коронавірусом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Тернопіль закрили наглухо - "зона" без ресторанів, транспорту та розваг.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Чернівцях одужала лікарка, яка двічі "підчепила" Китайський вірус.

Також портал "Знай.ua" писав, що хмельничани вийшли з червоної зони, але радіти рано.