Кабінетом Міністрів України на сьогоднішньому засіданні, 9 жовтня, був схвалений проект Угоди про безвізовий режим з державою Сент-Вінсент і Гренадіни. Посол України у Великій Британії був уповноважений урядом на підписання відповідної угоди. Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Читайте Знай в Google News!

Цей документ передбачає скасування віз і для України, і для острівної держави. Термін дії безвізового режиму після підписання документа становитиме до 90 днів протягом 180 днів. Сент-Вінсент і Гренадіни знаходиться в Карибському морі і складається з острова Сент-Вінсент і ще 32 дрібних островів групи Гренадіни.

Населення становить близько ста тисяч осіб. Ця держава є конституційною монархією в рамках Співдружності. Його очолює королева Великобританії, вона ж є главою острівної держави.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Влітку Україна вже спростила візовий режим з Новою Зеландією, Австралією, Кувейтом, Бахрейном, Саудівською Аравією та Оманом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, фейкові штрафи за ПДР щосили розсилають довірливим українцям: як не потрапити "на вудку" шахраїв.

Як повідомляв "Знай.ua", Порошенко таємно продавав боєприпаси і влаштувала пожежа-Жванія.

Знай.ua писав, у Дніпрі волонтеру "бабі Люді" потрібна допомога - втратила свідомість і пам'ять. Зараз їй як ніколи самій потрібна допомога і підтримка від небайдужих. Про це стало відомо завдяки повідомленню Анни Широкової.