11 жовтня, в неділю українців чекає комфортна погода, у всіх областях ще буде утримуватися досить висока температура повітря. Вихідні в Україні будуть теплими і приємними.

Читайте Знай в Google News!

У Києві буде похмуро, проте без дощу. Температура повітря протягом дня підніметься до 17°C, Вночі ж опуститься до 11 градусів тепла. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діенко у facebook.

Невеликі дощі очікуються на заході країни, а також в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Чернігівській та Житомирській областях. Субота буде переважно сухою. На півдні варто очікувати до 23 градусів тепла.

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще
За прогнозом синоптика, у неділю дощів побільшає - Захід, Південь, частково Схід та Центр. У північних областях істотні опади малоймовірні. Вночі та вранці - місцями тумани.
У Києві вихідні обіцяють теплу погоду, без опадів. Жовтень - красивий, строкатий у кольорах, поки теплий, без осінніх холодів.
Якраз час хороший і погуляти, і щось доробити, побільше побути на повітрі.

Вихідні в Україні все ще будуть теплими. У денні години очікується +16+20 градусів, на Півдні до +23 градусів, посвіжіє...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 9 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, головні новини за 9 жовтня: вибори перетворяться на небезпеку, українців шмонатимуть, а ціни їх доб'ють.

Як повідомляв "Знай.ua", в мережі показали неймовірну красу Карпатського заповідника, від кадрів захоплює дух.

Знай.ua писав, чернівчанка поїхала на заробітки до Італії і втратила сина і чоловіка: "Я була рабинею, яка висилає гроші"