Центральна виборча комісія України визнала актора і добровольця Андрія Шараскіна народним депутатом, який замінить Святослава Вакарчука у Верховній Раді. Було проведено чергове засідання 10 жовтня, в ході якої комісія не визнала Аліну Свідерську народним депутатом, так як вона не надала документи, необхідні для реєстрації нардепом.

Читайте Знай в Google News!

Тому до Верховної Ради від Партії "Голос" пройшов наступний у списку кандидат — Андрій Шараскін, №20 у списку. Він же був режисером Львівського театру для дітей та юнаків, а також знімався в декількох серіалах і фільмі під назвою "Кіборги". Працював у різних театрах і зараз є керівником і засновником ПП "Національне бюро креативу".

У 2014-2015 роках був командиром роти, спікером Добровольчого Українського Корпусу "Правий Сектор". Обороняв Донецький аеропорт у складі "кіборгів" під військовим позивним "Богема". На парламентські вибори пішов у складі партії "Голос", яку 11 червня побажав покинути Святослав Вакарчук, зареєструвавши заяву про складання депутатських повноважень у Верховній Раді України.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Йому вдалося остаточно піти 26 червня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, комунальне випробування, повернення дистанціокі в школах і "легалізація" травички від "Слуги народу" - головне за ніч

Як повідомляв "Знай.ua", гідний фініш рятувальної операції на Луганщині: сотні українців з квітами прийшли подякувати.

Знай.ua писав, коронавірусний колапс: кияни з ночі займають чергу, щоб зробити тести на covid-19