11 жовтня, в неділю, свій офіційний візит в Україну починає польським президент Анджей Дуда. Він триватиме до 13 жовтня 2020 року. Про це передає прес-служба президента Республіки Польща.

"11-13 жовтня 2020 року президент Польщі Дуда з дружиною перебуватиме з офіційним візитом в Україні", - написано в повідомленні. За підсумками зустрічі буде підписано низку двосторонніх документів, але насамперед у рамках візиту відбудуться переговори Анджея Дуди з президентом України Володимиром Зеленським та главою уряду Денисом Шмигалем.

Глави держав відвідають Одесу, в якій стануть учасниками роботи українсько-польського економічного форуму, де, за їх присутності, заплановано підписання Меморандуму про взаєморозуміння між портами в Гданську та Одесі.

Польський президент, за даними ЗМІ, планує запалити свічку перед хрестом Героїв Небесної Сотні і покласти символічний кошик з колосками пшениці біля пам'ятника жертвам Голодомору в Україні 1932-1933 років. Також вони провели телефонну розмову 11 вересня.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Повторний візит польського президента в Україну є черговим доказом дружніх і теплих відносин між двома країнами, за словами Володимира Зеленського.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський у Лондоні підписав важливу угоду з Джонсоном: українців чекає Торгівля і крок до безвізу

Як повідомляв "Знай.ua", поїздка Зеленського в Брюссель виглядає "пустушкою" на тлі візиту Медведчука у Москву, - Чаплига

Знай.ua писав, "Зеленський - все": міністр-однолітка Гончарук, який втік до США радить українцям шукати " щось нове"