Закон Про захист споживачів від мікрокредиторів, що надають "гроші до зарплати", і забороняє кредити під 0% був підписаний президентом України Володимиром Зеленським. Про це написано на сайті президента.

Читайте Знай в Google News!

У законопроекті прописано, що в договорі про мікрокредит повинні абсолютно чітко і недвозначно просвітити позичальника за повною процентною ставкою, супутніх і додаткових послугах, чітко виписаних санкціях, якщо повернення коштів позичальник прострочить і за графіком повернення грошей кредиторам.

Зараз же штрафними санкціями позикові кошти можуть бути збільшені навіть в 10 разів, кредиторів же зобов'яжуть вказувати реальну річну процентну ставку за мікрокредитами. Вона повинна включати всі без винятку витрати клієнта, що також стосується рекламної кампанії.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Українці більше не побачать оголошень про "кредити під 0 відсотків", тому новий закон поставить бар'єр на шляху нечесних фінансистів і позичальників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Синій" киянин з дітьми в салоні зніс з дороги три автомобілі: "Дружина винна!". Повідомляється, що інцидент стався на бульварі Кольцова, в районі будинку №14д, на Микільській Борщагівці в Святошинському районі столиці.

Як повідомляв "Знай.ua", під Харковом накрили сімейку рабовласників - запихали людей на ферму і змушували орати задарма.

Знай.ua писав, політичний хамелеон Вознюк: прикриваючись вишиванками, заробляє мільйони в Росії. Вознюк є безпринципним політиком, який зрадив не одну партію, зрадив виборців і продовжує зраджувати країну.