Політичний оглядач Федерального агентства новин Наталія Макеєва на радіо Sputnik виступила із заявою про те, що президент України Володимир Зеленський продовжує політизувати ситуацію з російською вакциною від коронавірусу.

Читайте Знай в Google News!

Він робить найгрубіші помилки минулого, за її словами. Макєєва нагадала, що Зеленський закликав не вірити заявам політиків про те, що ті пройшли вакцинацію російським препаратом, і підкреслив, що закупівля дієвої вакцини буде відбувається тільки в Європі.

Тому Наталія Макеєва вирішила напонміть про події минулого століття, коли в середині XX століття в Японії сталася страшна епідемія поліомієліту серед дітей. Тоді японська влада фактично прирекли на смерть мільйони людей, так як не захотіли отримати ефективну вакцину у Радянського Союзу через політично напружені відносини.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"І була вимовлена фраза кимось із політиків, мовляв, нехай краще наші діти будуть мертвими, ніж червоними", - розповіла вона. При цьому, заявила, що Володимир Зеленський робить подібну помилку, так як особисто бачила людей, які прищеплювалися російською вакциною. Вони прекрасно себе почувають.

Російський препарат, виходячи з її слів, досить ефективний, так як вакциною були щеплені тисячі людей, згодом залишилися в живих і не стали інвалідами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Covid-19 в Україні слабшає, але одужувати стало складніше - МОЗ оновило статистику на 11 жовтня

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві чоловік спалив машину з помсти лікарю, але щось пішло не так

Знай.ua писав, уряд закриває пенсіонерів вдома через Нову хвилю "Так само, як і навесні..."