Генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський поділився з громадськістю тривожною новиною. Виявляється, невдало відпочивши за кордоном, Смілянський привіз з собою не тільки враження, але і китайський е коронавірус Covid-19. Про це чиновник написав на своїй сторінці в Facebook.
Смілянський зазначив, що незважаючи на діагноз, почувається добре, працює дистанційно і налаштований оптимістично. Він навіть на масці у себе написав - " I have Covid, but I'll beat it!", що перекладається як"у мене ковід, але я його здолаю".

Смілянський повідомив, що всі зустрічі, які призначені на найближчий час відбудуться Дистанційно.

Ну что, я теперь тоже в статистике больных COVID - 19. Но как и написал на маске - I have COVID but I’ll beat it....

Geplaatst door Igor Smelyansky op Zaterdag 10 oktober 2020

"Ну що, я тепер теж в статистиці хворих COVID-19.
Але як і написав на масці - I have covid but I'll beat it. Відразу після приїзду з-за кордону про всяк випадок пішов на самоізоляцію і не дарма.Почуваюся нормально, всі вказівки лікарів (ну майже все виконую і не знижую робочий темп на скільки це можливо. У нас багато планів на найближчий час і навіть короновірус їх не зупинить.Тому працюю і сьогодні і всі зустрічі, які призначені на найближчий час відбудуться - я буду працювати дистанційно, поки не отримаю негативний тест. Всім здоров'я! Бережіть себе і відмінних вихідних!І як говорив в тому анекдоті однофамілець керівника фракції ОПСЖ «" не дочекаєтеся", - написав глава Укрпошти.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Тернополі до правоохоронців звернулася жінка, яка попалася на вудку шахраїв.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні активізувалися шахраї з підробленими документами.

Також Знай.ua писав, що у Кривому Розі шахраї оформляли на людей онлайн-кредити.