Булочки з живою начинкою помітили на прилавку в Кулиничах, в місті Харків. Живих комах на прилавку зняли на відео і опублікували в Telegram-каналі Народний Ревізор.

Читайте Знай в Google News!

"очевидці зняли, як в одному з міських закладів громадського харчування начинка бігає прямо випічці. #Харків, "Кулиничі" на БИКах", - сказано в повідомленні.

На відео видно, як за склом, біля випічки бігають якісь комахи. Їх помітили не тільки на вітрині, але і спокійно пересуваються по пиріжку з полуницею. При цьому персонал на живих комах прямо на продукції не звертає ніякої уваги або просто не помічає.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раньше неприємний інцидент стався в одному з харківських супермаркетів АТБ. Там у популярній випічці "Кулиничі" засікли мурах. Відповідний відгук з'явився в Telegram-каналі Народний Ревізор.

" не тільки люди люблять солодке. Булки від виробника" Кулиничі " настільки солодкі і смачні, що сподобалися навіть мурашкам. Страшно уявити, в яких санітарних умовах їх виробляють. # Харків, "АТБ", Вернадського, 12", - сказано в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, замовили суші, а доставили кашу, українці зіпсували собі вечір огидною їжею.

Як повідомляв Знай. ua, в АТБ засікли вусатих ласунів, такому "м'яску" в булочці ніхто не буде радий.

Також Знай. ua писав, що Харківська кав'ярня пропонує безкоштовний " душ " в добавок до замовлення.